Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فرادید، وزارت بهداشت قصد دارد در هفته‌های آینده دسترسی افراد واکسینه نشده به خدمات عمومی را محدود کرده و در عین حال اقدامات قرنطینه را در سراسر کشور کاهش دهد. بر اساس طرح جدید، شهروندان موظف خواهند بود قبل از سوار شدن به هواپیما یا بررسی اتاق‌های هتل و...، یک کد QR ارائه دهند که نشان می‌دهد، واکسینه شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 بااینکه میزان واکسیناسیون کشور تا حدی افزایش یافته و تعداد قابل توجهی از مردم واکسینه شده اند، اما هنوز افرادی هستند که حاضر به تزریق واکسن نیستند و در عین حال دلایل مختلفی هم برای طفره رفتند از این کار دارند.  

همین موضوع باعث شده تا دستگاه‌های بهداشتی، «قرنطینه هوشمند» را که در سراسر دنیا رایج است، در دستور کار قرار دارند.

درواقع پس از شیوع ویروس کرونا بسیاری از مراکز تجمع مردم مانند مراکز مذهبی، فرهنگی، هنری، ورزشی، تفریحی و تجاری تعطیل شده اند و یا به‌صورت محدود فعالیت می‌کنند.

به همین دلیل کارشناسان حوزه بهداشتی معتقدند که قرنطینه هوشمند شهروندان را قادر می‌سازد تا سالم بمانند و با خیال راحت به زندگی عادی خود بازگردند.

قرنطینه هوشمند چگونه اجرا می‌شود؟

بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در مراسم تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد مقدس اعلام کرده بود که قرار است طرف چند هفته آینده تحولی در بحث قرنطینه ایجاد شود و قرنطینه عادی به قرنطینه هوشمند تبدیل شود، بدین معنا که افرادی که واکسینه می‌شوند می‌توانند از مزایای واکسیناسیون استفاده کنند.

طبق گفته او با اجرای این برنامه نیازی به محدودیت‌ها نیست و هر فردی که واکسینه شود می‌تواند با اپلیکیشن وزارت بهداشت QR کد را دریافت و از خدمات مورد نیاز خود استفاده کند؛ بنابراین در مشهد مقدس رفتن به هتل، زیارت بارگاه منور رضوی (ع) و استفاده از حمل‌ونقل هوایی برای افرادی که واکسیناسیون شده‌اند در قالب قرنطینه هوشمند ارائه می‌شود.

وزیر بهداشت معتقد است که در شرایط زمان حاضر مردم نیاز به زیارت، فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی و سایر موارد را دارند، که با تدوین دستورالعمل‌های مرتبط با قرنطینه هوشمند و ابلاغ آن به سراسر کشور این برنامه اجرایی خواهد شد.

بااین اوصاف برای انجام این فرایند نیاز به دریافت کارت دیجیتال واکسن و حتی گذرنامه واکسن است که در بسیاری از کشور‌ها هم در این باره صحبت شده است.  

از همین رو علی شریفی زارچی، سرپرست مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت گفته که سامانه کارت دیجیتال فارسی واکسن به‌طور آزمایشی راه‌اندازی شده و طی هفته جاری، به‌طور رسمی راه‌اندازی می‌شود و بقیه سنین هم می‌توانند کارت دیجیتال واکسیناسیون خود را دریافت کنند.

به گفته شریفی زراچی، این سامانه اکنون برای متولدین سال ۱۳۲۰ به قبل می‌تواند کارت فارسی دیجیتال را صادر کند و افراد می‌توانند از کارت پرینت، عکس و یا اسکرین شات بگیرند.

روش دیگر برای اجرای قرنطینه هوشمند، اتصال سامانه‌های رسمی به سامانه واکسیناسیون وزارت بهداشت است که تاکنون صحبت زیادی در این باره نشده و کارشناسان این روش را ناموفق می‌دانند.

سومین روش هم روش ترکیبی است که در این روش استفاده از کارت دیجیتال و اتصال سامانه‌ها به‌طور همزمان صورت می‌گیرد.

در این روش افرادی که دسترسی به اینترنت ندارند و نمی‌توانند کارت دیجیتال دریافت کنند، هنگام مراجعه حضوری و یا آنلاین برای خرید و رزرو بلیت‌های مسافری و اقامت هتل، می‌توانند از طریق کد ملی عملیات احراز واکسینه شدن را انجام دهند.  

از نظر کارشناسان استفاده از روش ترکیبی، مطمئن‌ترین راه برای احراز واکسیناسیون افراد است.

یک اپیدمیولوژیست بر اجرای قرنطینه هوشمند در شرایط فعلی اپیدمی کرونا تاکید دارد و بر این باور است که هوشمندی به این معناست که ما بتوانیم نقاط سیاه، گروه‌های پرخطر، جا‌هایی که شانس افزایش ابتلا و طغیان‌های بیماری و اپیدمی وجود دارد را شناسایی کنیم و به حداقل برسانیم تا سلامتی افراد تامین شود.

 حمید سوری می‌گوید با توجه به اینکه پوشش واکسیناسیون را طی چند هفته اخیر به سرعت بالا بردیم، جامعه به سمتی می‌رود که گویی جایی از کشور مصون شده و برخی مناطق و گروه‌هایی از جمعیت هنوز مصون نیستند. بر این اساس باید قرنطینه هوشمند انجام دهیم.

به گفته سوری سالمندان یکی از گروه‌های پرخطر هستند و تاکنون یک‌پنجم جمعیت پرخطر ما با اینکه واکسن وجود داشت، به هر دلیلی هنوز واکسن دریافت نکرده‌اند.

او می‌گوید: «همانطور که اکنون بسیاری از کشور‌ها به افراد بدون دو دز واکسن و تست منفی که حداکثر ۷۲ ساعت از آن گذشته باشد، اجازه ورود نمی‌دهند، ما هم اعلام کنیم که اگر فردی نمی‌خواهد واکسن بزند، اشکالی ندارد، اما این افراد از یکسری خدمات اجتماعی محروم می‌شوند. این شیوه مورد قبول در دنیاست و در کشور ما هم امکان‌پذیر است و هیچ مغایرت قانونی، حقوقی، دینی و ارزشی ندارد.»

پربیننده ترین نحوه دریافت کارت دیجیتال واکسن کرونا + لینک ارده شیره ، این خوشمزه شفا بخش با طبعی گرم این دانه فقط مرگ را درمان نمی کند آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۷/۷) این افراد به طور طبیعی ویروس کرونا را مهار می کنند!

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: قرنطینه قرنطینه هوشمند کارت دیجیتال وزارت بهداشت شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۴۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرنطینه‌شدن کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گاردین، احتمال می‌رود مواد شیمیایی که برای ایجاد رنگ در جلدهای سبز زمردی کتاب‌های قرن نوزدهمی استفاده شده‌اند، حاوی مواد سمی باشد و کتابخانه ملی فرانسه با شناسایی این کتاب‌ها، آن‌ها را قرنطینه کرده است.

به این منظور کتابخانه ملی فرانسه ۴ عنوان کتاب قرن نوزدهمی را که تصور می‌شود روی جلد سبز زمردی آنها با آرسنیک پوشانده شده باشد، از قفسه‌های خود حذف کرد.

این کتابخانه روز پنجشنبه خبر داد دست زدن به این کتاب‌ها که چاپ بریتانیا هستند، احتمالاً فقط آسیب جزیی ایجاد می‌کند؛ اما برای بررسی بیشتر از رده کتاب‌های در دسترس خارج می‌شوند. متصدیان کتابخانه گفته‌اند این آثار را در قرنطینه قرار داده‌اند تا در یک آزمایشگاه خارجی تجزیه و تحلیل شوند و میزان آرسنیک موجود در هر جلد تعیین شود.

مؤسسه پاریس پس از اینکه محققان آمریکایی دریافتند ناشران در دوره ویکتوریا از آرسنیک برای رنگ‌آمیزی صحافی‌های کتاب استفاده می‌کردند، نسخه‌های دربردارنده آن‌ها را شناسایی کرد. رنگدانه‌های سبز حاوی آرسنیک به نام یک شیمیدان آلمانی‌الاصل با عنوان سبز پاریسی، سبز زمردی یا سبز شِل نامیده می‌شدند.

محققان دانشگاه دلاوِر از سال ۲۰۱۹ با آزمایش صدها جلد کتاب برای تعیین میزان فلزات سنگین به کار رفته در آن‌ها، فهرستی از کتاب‌های بالقوه خطرناک را تهیه کرده‌اند.

کتابخانه ملی فرانسوی در بیش از ۱۶ میلیون عنوان خود، ۴ نسخه از کتاب‌های موجود در این فهرست را یافت که شامل ۲ جلد از «تصنیف‌های ایرلند» اثر ادوارد هیز که در سال ۱۸۵۵ منتشر شد، یک گلچین دو زبانه از شعر رومانیایی توسط هنری استنلی در سال ۱۸۵۶ و کتاب «انجمن سلطنتی باغبانی ۶۳-۱۸۶۲» است.

کتابخانه ملی فرانسه اعلام کرد که دیگر کتاب‌های دارای جلد سبز را که در فهرست پروژه کتاب سمی جای ندارند نیز بررسی خواهد کرد.

سازمان بهداشت جهانی هشدار داده که قرار گرفتن طولانی مدت در معرض آرسنیک و بیشتر استفاده از آب آشامیدنی و غذای آلوده، می‌تواند منجر به ایجاد زخم‌های پوستی و سرطان پوست شود. درباره کاربرد اشیای حاوی آرسنیک چیزی گفته نشده است.

برمبنای نتایج به دست آمده از «پروژه کتاب سمی» صحافی‌های سبزی که با آرسنیک پوشیده شده برای کتابداران، کتاب‌فروشان، گردآورندگان و محققان خطرات سلامتی ایجاد می‌کنند و باید در استفاده از آن‌ها جانب احتیاط را رعایت کرد.

کد خبر 6089030

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • ◄ روش ابطال کارت هوشمند رانندگان کامیون اعلام شد+ سند
  • قرنطینه‌شدن کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه